Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı

http://ahmedhusrevaltinbasak.files.wordpress.com/2010/05/husrevefendi.png

http://www.nurunyolcusu.com/cocuk/nuruncocuk.png
Reklam alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı
http://www.nurunyolcusu.com/radyo.jpg Malumat İçin
Başvuru İçin
Malumat İçin
Başvuru İçin
Malumat İçin
Başvuru İçin
Malumat İçin
Başvuru İçin

Grup Elmaskalem 2011

https://lh5.googleusercontent.com/_6cVEFhbaOi8/TdDyamv24dI/AAAAAAAAAPM/p1q1yoBlyt4/grupelmaskalem.gif

Gönderen Konu: Serbest kürsüye takılanlara  (Okunma sayısı 3531 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nurlarinsultani

• *
Ynt: Serbest kürsüye takılanlara
« Yanıtla #45 : 14 Nisan 2010, 23:58:04 »

bir kapıyı açdın mı  oradan çıkmıyorlar tecrube

kuralımızda halen geçerlidir ve uzerinde duruyoruz.
aslında siz de haklısınız bu açıdan...  yine de biz de her yerde kendi zihniyet ve yaşantımıza ait tebessüm ettirecek  hadiseler bulamıyoruz....hani burası bizi ifade ediyor ya, hani  bize ait ya işte ondan insan bunun da eksik olmamasını talep ediveriyor......... :rolleyes:
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı neslinur

• *
« Yanıtla #46 : 30 Nisan 2010, 22:05:31 »
uzun zamandır giremiyordum kardeşler hayırdır ne olluyo    :??: şunu unutmayalım ki tebessüm sünnetten ve RAHMANDAN kahkaa yani aşırıya gitmek şeytandan .... bize düşen Allah emrine uymak peygamber sünnetini uygulamak .....yönetici kardeşler sakıncalı bir durum olmasa yasaklamazlr diye düşünüyorum unutmayn taviz her zaman taviz getirir
BİR HAYATKİ SONU CENNETİR SIKINTIDAN NE ÇIKAR???  BİR HAYATKİ SONU CEHENNEMDİR RAHATLIKTAN NE ÇIKAR???

Çevrimdışı Siyah_İNCİ

• *
« Yanıtla #47 : 10 Mayıs 2010, 22:50:07 »
evet  yani forumun daha cok nazarı hakikat cihetinde olmalı. girenler mütebessim cehreler  yerine kat'i hakikatleri mutala etmeli..
Bencede isabetli bir karar ::alkis::
MEVLAM!Beni kendine dost seçinceye kadar yaşat...Ve aşkınla yandığım bir anda al canımı.ALKİ ÖLÜM AŞKIMIN ADI OLSUN!...
Her ağızda,her telde fanilik dırıltısı,Sonunda yek şarkı;TABUTUN gıcırtısı...(N.F.K.)
YÜREK YANMADIKÇA GÖZ YAŞARMAZ.(MEVLANA)

Çevrimdışı عمر فاروق

• Mütalaacı
  • *
  • Elhamdülillah düzeliyor!
« Yanıtla #48 : 11 Mayıs 2010, 12:39:34 »
:kural:

nedense bu ifadeyi görünce insanın içinden yaramaz bir çocuk edasıyla "uymazsak ne olur!?" diyesi geliyor  :grin1:  kışkırtıyor insanın içindeki çocuğu...bu ifadeyi prk sevmedim o yüzden.... bu bir itiraf sadece tabii....

Kardeşimizin  :ALLAH: rızası için söylediğini düşün, birde meseleye öyle bak. O zaman o vesveseleri kalbinden atarsın. :evt:  :inşAllah:
Mübarek kabemizin içi (Video)
En fedakar ANNELER (Video)

Hz. Lokman’a Bu edebi kimden öğrendin? diye sorduklarında şöyle cevap vermişdir.

“Bu edebi edepsizlerden öğrendim, Onlarda beğenilmeyen her ne gördümse onu yapmaktan kaçındım”

Çevrimdışı طوبى

• II. Üyelerarası Avatar Yarışması İkincisi
  • *
« Yanıtla #49 : 11 Mayıs 2010, 16:49:07 »
:kural:

nedense bu ifadeyi görünce insanın içinden yaramaz bir çocuk edasıyla "uymazsak ne olur!?" diyesi geliyor  :grin1:  kışkırtıyor insanın içindeki çocuğu...bu ifadeyi prk sevmedim o yüzden.... bu bir itiraf sadece tabii....

Kardeşimizin  :ALLAH: rızası için söylediğini düşün, birde meseleye öyle bak. O zaman o vesveseleri kalbinden atarsın. :evt:  :inşAllah:
:evt: :evt: :evt: :evt: :bk: :cicek13:

Çevrimdışı عمر فاروق

• Mütalaacı
  • *
  • Elhamdülillah düzeliyor!
« Yanıtla #50 : 12 Mayıs 2010, 12:12:22 »

Lüzumsuz şakalar, mü'minin ağırlık ve ciddiyetini giderir. (Hadisi şerif)
Mübarek kabemizin içi (Video)
En fedakar ANNELER (Video)

Hz. Lokman’a Bu edebi kimden öğrendin? diye sorduklarında şöyle cevap vermişdir.

“Bu edebi edepsizlerden öğrendim, Onlarda beğenilmeyen her ne gördümse onu yapmaktan kaçındım”

Seo4Smf Tagleri:

Serbest kürsüye takılanlara Konusuna Ait Benzer Konular

Canım sıkılıyor diyorsanız eğer... ( atışlara hazır olunuz :)) Atış serbest )
Canı sıkılanlar kızgın olanlar için (miş)  . Herkesin kafasında tasarladığı biri vardır sanırım ona göre atışlarınızı yapınız  (... Devamı...

Gösterim: 378 - Yanıt: 7 - Başlatan:صحراء