Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı

http://ahmedhusrevaltinbasak.files.wordpress.com/2010/05/husrevefendi.png

http://www.nurunyolcusu.com/cocuk/nuruncocuk.png
Reklam alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı Reklam Alanı
http://www.nurunyolcusu.com/radyo.jpg Malumat İçin
Başvuru İçin
Malumat İçin
Başvuru İçin
Malumat İçin
Başvuru İçin
Malumat İçin
Başvuru İçin

Grup Elmaskalem 2011

https://lh5.googleusercontent.com/_6cVEFhbaOi8/TdDyamv24dI/AAAAAAAAAPM/p1q1yoBlyt4/grupelmaskalem.gif

Gönderen Konu: İhlâsı kıracak esbabdan yılandan, akrepten çekindiğiniz gibi çekininiz  (Okunma sayısı 364 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı عمر فاروق

• Mütalaacı
  • *
  • Elhamdülillah düzeliyor!

Ey kardeşlerim! Mühim ve büyük bir umur-u hayriyenin çok muzır mânileri olur. Şeytanlar o hizmetin hâdimleriyle çok uğraşır. Bu mânilere ve bu şeytanlara karşı ihlâs kuvvetine dayanmak gerektir. İhlâsı kıracak esbabdan yılandan, akrepten çekindiğiniz gibi çekininiz. Hazret-i Yusuf Aleyhisselâm  اِنَّ النَّفْسَ َلاَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ اِلاَّ مَا رَحِمَ رَبِّى demesiyle, nefs-i emmâreye itimad edilmez. Enâniyet ve nefs-i emmâre sizi aldatmasın. İhlâsı kazanmak ve muhafaza etmek ve mânileri def etmek için, gelecek düsturlar rehberiniz olsun.

BİRİNCİ DÜSTURUNUZ

Amelinizde rıza-yı İlâhî olmalı.

Eğer O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok. Eğer O kabul etse, bütün halk reddetse tesiri yok. O razı olduktan ve kabul ettikten sonra, isterse ve hikmeti iktiza ederse, sizler istemek talebinde olmadığınız halde, halklara da kabul ettirir, onları da razı eder. Onun için, bu hizmette, doğrudan doğruya, yalnız Cenâb-ı Hakkın rızasını esas maksat yapmak gerektir.
Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google
Mübarek kabemizin içi (Video)
En fedakar ANNELER (Video)

Hz. Lokman’a Bu edebi kimden öğrendin? diye sorduklarında şöyle cevap vermişdir.

“Bu edebi edepsizlerden öğrendim, Onlarda beğenilmeyen her ne gördümse onu yapmaktan kaçındım”

Çevrimdışı كنج مسلمان

• WebMaster
  • *
  • Site emanetçisi
    • www.nurunyolcusu.com
Ey kardeşlerim! Mühim ve büyük bir umur-u hayriyenin çok muzır mânileri olur. Şeytanlar o hizmetin hâdimleriyle çok uğraşır. Bu mânilere ve bu şeytanlara karşı ihlâs kuvvetine dayanmak gerektir. İhlâsı kıracak esbabdan yılandan, akrepten çekindiğiniz gibi çekininiz. Hazret-i Yusuf Aleyhisselâm  اِنَّ النَّفْسَ َلاَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ اِلاَّ مَا رَحِمَ رَبِّى demesiyle, nefs-i emmâreye itimad edilmez. Enâniyet ve nefs-i emmâre sizi aldatmasın. İhlâsı kazanmak ve muhafaza etmek ve mânileri def etmek için, gelecek düsturlar rehberiniz olsun.

BİRİNCİ DÜSTURUNUZ

Amelinizde rıza-yı İlâhî olmalı.

Eğer O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok. Eğer O kabul etse, bütün halk reddetse tesiri yok. O razı olduktan ve kabul ettikten sonra, isterse ve hikmeti iktiza ederse, sizler istemek talebinde olmadığınız halde, halklara da kabul ettirir, onları da razı eder. Onun için, bu hizmette, doğrudan doğruya, yalnız Cenâb-ı Hakkın rızasını esas maksat yapmak gerektir.

inş. yarın sabah burayı mutela yapacaz  :rıza: muhterem

Çevrimdışı عباس

• Mütalaacı
  • *
yaptığınız mütalayı bana bi anlat özetle olurmu ne anladınız yani ne anlattınız bi de ben duyayım inşallah

mübarek kardeşlerim güzel bi mevzu  :rıza: :rıza: :rıza:

hayatımızın her anına yansıtmamız gereken bi mesele, acaba ne kadar yansıtabiliyoruz?

::gul1:: ::xgul::

Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde
Cenneti vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde..
Mehmet Akif Ersoy

Çevrimdışı عمر فاروق

• Mütalaacı
  • *
  • Elhamdülillah düzeliyor!
amin , ecmain kardeşler
Mübarek kabemizin içi (Video)
En fedakar ANNELER (Video)

Hz. Lokman’a Bu edebi kimden öğrendin? diye sorduklarında şöyle cevap vermişdir.

“Bu edebi edepsizlerden öğrendim, Onlarda beğenilmeyen her ne gördümse onu yapmaktan kaçındım”

Çevrimdışı جودت

• *
"Nimetleriyle sizi gıdalandırdığı için ALLAH'ı sevin.Beni de ALLAH'a olan sevginiz sebebiyle sevin.Ehl-i Beytimi de,benim onlara olan sevgim sebebiyle sevin.(HADİS-İ ŞERİF)

Seo4Smf Tagleri:

İhlâsı kıracak esbabdan yılandan, akrepten çekindiğiniz gibi çekininiz Konusuna Ait Benzer Konular

Su Gibi Ol..!
Şimdi sen “su” olduğunu düşün. Su kadar özel, su kadar faydalı ve su kadar çok, tükenmez… İnanıyorum ki gerçekten de öylesin. Am... Devamı...

Gösterim: 226 - Yanıt: 0 - Başlatan:rehnüma
İhlâsı kıran ve riyâya sevk eden Üç mani
İhlâsı kıran ve riyâya sevk eden Üç mani Her ne ise, bunda çok derecat, merâtip var. Herkes kendi hissesine göre ne kadar istif... Devamı...

Gösterim: 229 - Yanıt: 3 - Başlatan:صحراء
çocuklar kıracak biz eğiteceğiz
Evinize yeni bir koltuk takımı aldınız ya da yeni bir halı. Çocuğunuz çikolata veya meyve suyunu halının üzerine dökerse ne yapa... Devamı...

Gösterim: 283 - Yanıt: 0 - Başlatan:eslem nur
Fil gibi davranmayın..
Garip bir cümle, değil mi? Ama lütfen dikkatle okuyun; çünkü bu cümle, iş ve özel yaşamınızdaki başarı ile başarısızlık arasında... Devamı...

Gösterim: 336 - Yanıt: 6 - Başlatan:Hakan ISLAM
İhlası Aramak
İhlası Aramak Ebu Said Harraz Hazretleri, bir gün müridlerinden bi­risine ihlastan bahsetti. Müridi kalbini yokladı, şeyhinin an... Devamı...

Gösterim: 223 - Yanıt: 0 - Başlatan:طوبى