Grup Elmaskalem 2011
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: kıD_ve - 04 Mart 2010, 20:54:02Alıntı yapılan: زهره نور - 03 Mart 2010, 20:37:33Alıntı yapılan: kıD_ve - 03 Mart 2010, 11:50:12kardeşler türkçeye girdim kolaydı ama genede dua edin cenab hak tüm giren kardeşleri hakkıyla kazanmayı ve hayatına geçirmeyi nasip etsin ben ce tam ideal bir metindi kurallara dayalı ewt kardeş geçmişim mübarek olsun kardeş..
Alıntı yapılan: زهره نور - 03 Mart 2010, 20:37:33Alıntı yapılan: kıD_ve - 03 Mart 2010, 11:50:12kardeşler türkçeye girdim kolaydı ama genede dua edin cenab hak tüm giren kardeşleri hakkıyla kazanmayı ve hayatına geçirmeyi nasip etsin ben ce tam ideal bir metindi kurallara dayalı ewt kardeş geçmişim
Alıntı yapılan: kıD_ve - 03 Mart 2010, 11:50:12kardeşler türkçeye girdim kolaydı ama genede dua edin cenab hak tüm giren kardeşleri hakkıyla kazanmayı ve hayatına geçirmeyi nasip etsin ben ce tam ideal bir metindi kurallara dayalı
kardeşler türkçeye girdim kolaydı ama genede dua edin
Alıntı yapılan: زهره نور - 04 Mart 2010, 22:31:07Alıntı yapılan: kıD_ve - 04 Mart 2010, 20:54:02Alıntı yapılan: زهره نور - 03 Mart 2010, 20:37:33Alıntı yapılan: kıD_ve - 03 Mart 2010, 11:50:12kardeşler türkçeye girdim kolaydı ama genede dua edin cenab hak tüm giren kardeşleri hakkıyla kazanmayı ve hayatına geçirmeyi nasip etsin ben ce tam ideal bir metindi kurallara dayalı ewt kardeş geçmişim mübarek olsun kardeş.. kardeşim
EY NEFSİM şu sözü hatırlarmısın " peygamberimiz (sav) savaşta dişi kırıldıgında kainat titriyor melekler aĞzından çıkaçak kelimeyi bekliyor düşün ey nefis sen beddua mı yoksa sabır mı dilerdin AMA AMA peygamberim ne diyor YA RABBİ ACZİYETİMİ SANA ŞİKAYET EDİYORUM nolur ya rabbi bu agızdan çıkan ihlaslı duası, nefsine şikayetini gibi onun hürmetine bu günahkar enaniyet dolu dualarımızı onun hürmetine kabul eylermisin sen ne güzel iş yapan günah işleyipte tövbe edenleri af edensin sen bilirsin YA RABBİ RAHİM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME VE BANA İKİ CİHAN SAADETİ NASİP ET :aglym: :aglym: :aglym: :aglym: :aglym: :aglym: :aglym: :aglym:
haftasonu sınavlarım var dua ediniz
Alıntı yapılan: كنج مسلمان - 24 Mayıs 2010, 20:41:20haftasonu sınavlarım var dua ediniz kolaylık ihsan etsin.Ayrıca muhterem, sende imtihana gitmeden önce Fetih süresini okursan çok iyi olur.