Grup Elmaskalem 2011
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haftasonu sınava girecek kardeşlerim için dua istiyorumbu nurlu gecede sınavcıları da unutmayalım :dua: :dua1:
Bende dua istiyorum arkadaşlar, dua ederken aklınızda olmayı ümit ediyorum....Allah cümle kardeşlerimizin sıkıntılarını gidersin...amin
Alıntı yapılan: بدرقه - 25 Şubat 2010, 17:20:47haftasonu sınava girecek kardeşlerim için dua istiyorumbu nurlu gecede sınavcıları da unutmayalım :dua: :dua1: ya senin Allahına kurban..nolur dualarınızda unutmayın
hadi aslanlarım görelim sizi
Alıntı yapılan: kıD_ve - 20 Eylül 2009, 17:27:39kardeşmede dua edin gerçek risale-i nur talebesi olması için şimdiden hepimi,zin kardeşleri inş has hadim ve has talebe olurlar
kardeşmede dua edin gerçek risale-i nur talebesi olması için şimdiden
kardeşler türkçeye girdim kolaydı ama genede dua edin
Alıntı yapılan: kıD_ve - 03 Mart 2010, 11:50:12kardeşler türkçeye girdim kolaydı ama genede dua edin cenab hak tüm giren kardeşleri hakkıyla kazanmayı ve hayatına geçirmeyi nasip etsin ben ce tam ideal bir metindi kurallara dayalı
Alıntı yapılan: زهره نور - 03 Mart 2010, 20:37:33Alıntı yapılan: kıD_ve - 03 Mart 2010, 11:50:12kardeşler türkçeye girdim kolaydı ama genede dua edin cenab hak tüm giren kardeşleri hakkıyla kazanmayı ve hayatına geçirmeyi nasip etsin ben ce tam ideal bir metindi kurallara dayalı ewt kardeş geçmişim